• 📦
 • /
 • Företagsflytt & Kontorsflytt Stockholm: Få Flytthjälp Av Erfaren Flyttfirma

Företagsflytt & Kontorsflytt Stockholm: Få Flytthjälp Av Erfaren Flyttfirma

Om du planerar eller behöver hjälp vid en bohagsflytt i Stockholm sticker vi ut från mängden av flyttfirmor tack vare vårt enastående engagemang och service.

Företagsflytt & Kontorsflytt Till Bra Pris

Att genomföra en företagsflytt eller kontorsflytt i Stockholm kräver noggrann planering, effektivitet och minimal störning av den dagliga verksamheten. DMC Flytt är specialiserad på att erbjuda skräddarsydda lösningar för företag och kontor av alla storlekar, säkerställande att din flytt blir så smidig och problemfri som möjligt. Vår erfarenhet och expertis inom företagsflyttar garanterar en effektiv övergång till din nya arbetsplats, med fokus på att upprätthålla produktiviteten och skydda dina värdefulla tillgångar under hela processen.

Skräddarsydda Flyttplaner

Vi förstår att varje företagsflytt är unik. Vårt team arbetar nära dig för att utforma en flyttplan som uppfyller just dina behov och tidsramar, oavsett om det handlar om en liten kontorsflytt eller en större företagsomlokalisering.

Professionell Packning och Hantering

Vårt team av erfarna flyttare är utbildade i säker och effektiv hantering av kontorsmöbler, teknisk utrustning och känsliga dokument. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial och modern utrustning för att skydda dina tillhörigheter under transport.

Tillförlitlig och Säker Transport

Vår moderna och välunderhållna fordonsflotta är utrustad för att transportera allt från små kontorsförnödenheter till stora möbler och IT-utrustning. Vi ser till att dina tillhörigheter anländer till din nya adress i samma skick som de lämnade den gamla.

Erfarenhet och Expertis

DMC Flytt står ut med sin långa erfarenhet och djupa kunskap inom företags- och kontorsflytt. Vårt team består av branschexperter som har hanterat en mängd komplexa flyttprojekt, vilket ger oss unik insikt och förmåga att navigera utmaningar som kan uppstå. 

Minimal Störning

Vårt mål är att din verksamhet ska påverkas så lite som möjligt. Vi erbjuder flexibla flyttscheman, inklusive kvällar och helger, för att säkerställa att din företagsflytt eller kontorsflytt genomförs utan att störa din normala arbetsflöde.

Kompletta Tjänster

Utöver själva flytten erbjuder vi en rad relaterade tjänster, inklusive professionell packning, uppackning och återmontering av kontorsmöbler samt säker dokumentförstöring och IT-hantering.

Några av våra nöjda företagskunder

Skanska logo
Miele logo

VÄLJ DE BÄSTA

Ditt Självklara Val Av Flytthjälp i Stockholm

Letar du efter en flyttprocess för ert företag utan stress? Du behöver inte kolla längre än till DMC Flytt & Logistik, din pålitliga företagspartner för flyttjänster i Stockholm. För oss är kundservice av yttersta viktighet vid varje flytt. Vi erbjuder prisvärda och pålitliga flyttlösningar för både privatpersoner och företag, inklusive möjligheter till både kort- och långtidslagring.

Svårigheter Med Att Byta Lokal Eller Kontor i Stockholm

Att byta kontor eller lokal i Stockholm kan vara en spännande men samtidigt utmanande upplevelse för varje företag. Denna process erbjuder möjligheten att revitalisera företagskulturen, förbättra arbetsmiljön och anpassa den fysiska arbetsplatsen till företagets växande behov. Flytten kan också ses som en symbol för framsteg och framtidstro inom organisationen, vilket kan öka motivation och sammanhållning bland medarbetarna.

De Vanligaste Problemen Vid Kontorsflytt:

 • Balansera Verksamhetens Kontinuitet med Flyttlogistiken:
  Att upprätthålla oavbruten drift samtidigt som en omfattande flyttplanering och genomförande pågår utgör en betydande utmaning. Effektiv kommunikation och detaljerad tidsplanering är avgörande för att säkerställa att företagets dagliga operationer fortsätter smidigt under övergången.
 • Navigera i Stockholm Stads Dynamik:
  Sökandet efter den perfekta nya kontorsplatsen kompliceras av Stockholms täta trafiknät och den begränsade tillgången på lämpliga lokaler i attraktiva områden. Denna situation kräver tålamod och insikt i den lokala fastighetsmarknaden för att hitta en plats som matchar företagets behov och budget.
 • Koordinera Flyttprocessen Effektivt:
  En framgångsrik flytt kräver noggrann planering och koordination av alla aspekter, från säker transport av teknisk utrustning och möbler till hantering av viktiga dokument. Att minimera risken för driftstopp och störningar i arbetet är essentiellt, vilket innebär att varje steg i flyttprocessen måste genomföras med precision och omsorg.

Att navigera dessa utmaningar kräver en unik kombination av lokal marknadskännedom, strategisk planering och effektiv projektledning. Att samarbeta med en erfaren partner som kan vägleda och stödja genom hela processen blir ofta nyckeln till en framgångsrik och smidig kontorsflytt i Stockholm.

DMV Flyttfirma bästa

Så Väljer Du Rätt Flyttfirma För Kontorsflytt i Stockholm

Att välja rätt partner för din företagsflytt eller kontorsflytt i Stockholm kan kännas överväldigande med så många alternativ tillgängliga. DMC Flytt står ut som den pålitliga partnern som vägleder dig genom hela processen med expertis och omsorg. Upptäck varför vi är det självklara valet för din företags- och kontorsflytt.

Personligt Engagemang från Start till Mål

Vid en företagsflytt med DMC Flytt får du en dedikerad projektledare som ser till att allt från planering till genomförande sker enligt dina specifikationer. Vi garanterar tydlig kommunikation och anpassning till dina unika behov genom hela processen.

Miljömedvetenhet i Varje Steg

Vi tar ansvar för miljön genom att använda hållbara metoder och material även under företagsflyttar. Genom att välja återvinningsbara material och optimera våra rutter bidrar vi till en hållbar framtid.

Modern Teknik för Effektiv Hantering

För att effektivisera din företags- eller kontorsflytt använder vi oss av den senaste tekniken. Det innebär smidiga bokningar och realtidsuppdateringar, vilket kombinerar traditionellt hantverkskunnande med modern effektivitet för en sömlös flytt.

RECENSIONER

Du Är i Goda Händer Vid Kontorsflytt i Stockholm

Du behöver inte lita på oss när vi säger att vi levererar en förstklassig och personlig service.

Se vad andra säger om oss.

Företagsflytt Stockholm – Hur går det till?

01  

Planering och Offert

När du kontaktar oss på DMC Flytt för en företagsflytt, börjar vi med att noggrant förstå ditt företags behov och förväntningar. Detta inkluderar diskussion om flyttens omfattning, tidslinje och eventuella speciella krav som teknisk utrustning eller konfidentiell dokumentation. Informationen vi samlar in hjälper oss att skapa en skräddarsydd flyttplan och tillhandahålla en transparent, konkurrenskraftig offert.

02  

Förberedelser och Specialhantering

Vårt team av erfarna företagsflyttare förbereder sedan noggrant ditt kontor för flytten. Vi använder högkvalitativa förpackningsmaterial och avancerade tekniker för att skydda dina möbler, utrustning och dokument under transporten. Specialhantering krävs för känslig utrustning som datorer och servrar, vilket vi hanterar med största omsorg.

03  

Transport och Leverans

Med den största omsorg transporterar vi ditt företags tillhörigheter till den nya adressen. Våra erfarna chaufförer är utbildade att hantera allt från enkla kontorsflyttar till komplexa företagsomlokaliseringar. Vi säkerställer att allt anländer säkert och i tid.
Vid ankomsten till din nya lokalitet tar vi hand om upp- och avpackningen samt återmonteringen av möbler och utrustning enligt dina specifikationer. Vårt mål är att du ska kunna återuppta din verksamhet så snabbt och smidigt som möjligt.

Frågor

Vanliga Frågor Om Kontorsflytt i Stockholm

Hur lång tid i förväg bör vi planera vår kontorsflytt?

Det är rekommenderat att börja planera din kontorsflytt minst 3-6 månader i förväg. Detta ger tillräckligt med tid för att utföra en detaljerad inventering, utarbeta en flyttplan, kommunicera med anställda och andra intressenter, samt boka den flyttfirma som bäst passar dina behov.

Hur säkerställer ni att vår verksamhet påverkas minimalt under flytten?

Vi fokuserar på noggrann planering och flexibel schemaläggning, inklusive möjligheten att utföra flytten under kvällar och helger. Vårt team arbetar effektivt för att säkerställa att alla aspekter av flytten genomförs med minimal störning för er verksamhet.

Hur hanterar ni känslig och värdefull utrustning under flytten?

All känslig och värdefull utrustning packas och transporteras med största omsorg, med användning av specialdesignade förpackningsmaterial och säkerhetstekniker. Vårt erfarna team är utbildat i att hantera och transportera teknisk utrustning, garanterande att era tillgångar skyddas genom hela flyttprocessen.

Erbjuder ni tjänster för magasinering av kontorsmöbler och utrustning?

Absolut, vi erbjuder flexibla magasineringslösningar för att förvara kontorsmöbler och utrustning säkert, oavsett om det är för kort- eller långtidslagring. Våra lagringsfaciliteter är säkra och klimatkontrollerade för att skydda era tillhörigheter.

Vart vi finns

Behöver Ni Hjälp Med Företagsflytt i Stockholm?

Behöver du hjälp med din företagsflytt eller kontorsflytt i Stockholm? Att navigera bland de många alternativen för flyttjänster kan vara utmanande. DMC Flytt utmärker sig med en unik kombination av branscherfarenhet, kundfokus och engagemang för kvalitet, vilket gör oss till det självklara valet för företag och kontor som strävar efter en sömlös och effektiv flytt.

Gör det första steget mot en problemfri företags- eller kontorsflytt. Kontakta DMC Flytt redan idag för att få en kostnadsfri offert och se varför vi är det främsta alternativet för din flytt i Stockholm. Vi ser fram emot att stödja din verksamhet genom dess nästa stora förändring.

 • Hasselstigen 2, Solna
 • info@dmcflytt.se
 • 070-886 1891

Hur Du Förbereder Inför Kontorsflytt - Checklista

Att noggrant förbereda sig inför en företagsflytt är avgörande för att säkerställa en effektiv och problemfri process. Genom att planera i förväg kan du minimera störningar i verksamheten och skydda dina tillgångar. Här är några viktiga steg för att förbereda ditt företag eller kontor för flytt:

 • 01 - Inventering och Planering

 • 02 - Kommunikation och Logistik

 • 03 - Packning och Sekretess

 • 04 - Teknisk Utrustning och Infrastruktur

Gör en Detaljerad Inventering:
Starta med att dokumentera all utrustning, möbler och andra tillhörigheter som ska flyttas. Detta ger en klar överblick över flyttens omfattning och hjälper till att organisera processen.

Skapa en Flyttplan:
Utveckla en detaljerad plan för flytten som inkluderar tidslinjer, ansvarsområden och logistik. Detta är essentiellt för att koordinera alla aspekter av flytten och säkerställa att allt löper smidigt.

Vad Vi Som Flyttfirma Erbjuder För Typ Av Flytthjälp

DMC Flytt tillhandahåller en bred portfölj av tjänster anpassade specifikt för företagsflyttar och kontorsflyttar i Stockholm. Vårt team av professionella flyttare är redo att stödja er verksamhet genom varje steg av flyttprocessen, oavsett omfattning eller komplexitet.

Kontors- och Företagsflytt

Vi specialiserar oss på att effektivisera övergången för ditt företag eller kontor, med minimala störningar i den dagliga verksamheten. Vårt team hanterar allt från flytt av kontorsmöbler till känslig IT-utrustning och dokument, säkerställande en smidig process.

IT- och Elektronikflytt

Att flytta teknisk utrustning kräver särskild försiktighet och kunskap. Vi erbjuder specialiserad hantering och transport av datorer, servrar och annan teknisk utrustning, med fokus på att skydda dina data och investeringar.

Flyttstädning

För att säkerställa en smidig övergång till dina nya lokaler erbjuder vi omfattande flyttstädningstjänster. Detta innefattar allt från grundlig rengöring av det gamla kontoret till förberedelse av det nya, så att ni kan flytta in i en ren och välkomnande miljö.

Transporttjänster

Vår flotta av fordon är utrustad för att hantera företags- och kontorsflyttar av alla storlekar. Vi erbjuder säker transport över både korta och långa avstånd, säkerställande att dina tillhörigheter anländer tryggt till sin nya destination.

Magasinering

Behöver ditt företag tillfällig förvaring under flytten? Vi erbjuder flexibla magasineringslösningar för möbler, dokument och annan utrustning, med säker och klimatkontrollerad förvaring för både kort- och långtidsbehov.

Specialtjänster

För föremål som kräver extra omsorg, som konstverk eller unika företagsföremål, har vi skräddarsydda lösningar. Vår expertis garanterar att även de mest värdefulla eller känsliga objekten hanteras korrekt.

Begär en offert från oss!

Om du är intresserad av en av våra tjänster kan du fylla i uppgifterna och förklara projektet här. Vi återkommer med en beräknad offert, helt utan kostnad och krav.

Blank Form (#3)