Om Oss På DMC Flytt & Logistik

Vi på DMC Flytt & Logistik är en härlig och professionell trupp som tar sig an alla typer av flytt- och transportuppdrag i Stockholm, Sverige. Med fyra år i branschen och ett perfekt kundbetyg levererar vi alltid bästa möjliga service.

Mer Om Vår Verksamhet

DMC Flytt om oss
Vår grund som företag

Vi erbjuder flertalet flytt- och logistiktjänster med fokus på högkvalitativ service. Vi arbetar både mot privatpersoner och företagskunder och vår vision är att göra din flytt så trygg, effektiv och okomplicerad som möjligt.

ärlighet & transparens

Vi tror på att erbjuda en helt ärlig och transparent tjänst utan några dolda avgifter. Det vi offererar är vad du betalar. Våra team kommer behandla dina ägodelar som om det vore deras egna. Oavsett hur stor din flytt är så hanterar vi den varsamt och effektivt och håller dig informerad under hela flyttprocessen.

DMC Flytt frågor
Om oss på DMC FLYTT
Din Pålitliga flyttpartner

Vi strävar hela tiden efter att utvecklas och uppnå de bästa resultaten för våra kunder, vårt team och för miljön. Kort sagt, vi på DMC Flytt & Logistik gör allt för att överträffa dina förväntningar.

Begär en offert från oss!

Om du är intresserad av en av våra tjänster kan du fylla i uppgifterna och förklara projektet här. Vi återkommer med en beräknad offert, helt utan kostnad och krav.

Blank Form (#3)